Защо да изберем ПРО-ЛАБ пред останалите лаборатории в Гоце Делчев?
Изборът на подходяща лаборатория е от съществено значение за осигуряването на качествени медицински изследвания. Желанието да получим отлична грижа, ни кара да обмисляме внимателно всички фактори, които правят една клинична лаборатория предпочитан избор.

ПРО-ЛАБ е сред водещите лаборатория в Гоце Делчев и региона, а в следващите редове ще разберете защо ПРО-ЛАБ е правилният избор.

Дългогодишен опит и експертиза

Медико-диагностична Лаборатория ПРО-ЛАБ отваря врати през далечната 2000г. на територията на община Гоце Делчев. Вече повече от 20 години, семейството ни расте и се развива. През годините неуморна работа изградихме мрежа от над 15 изнесени манипулационни.

В ПРО-ЛАБ знаем колко са важни медицинските изследвания и тяхното значение за диагностиката и лечението. Нашите лекари и лаборанти са доказани специалисти в областта на клиничните изследвания, ангажирани в грижата за здравето на пациентите. Винаги залагаме на човешко отношение и огромно персонално внимание.

Удобна локация и работно време

Лаборатория ПРО-ЛАБ се намира на изключително удобна локация – ул. Стара Планина №56, гр. Гоце Делчев, в непосредствена близост до Многопрофилна Болница „Иван Скендеров“ и няколко детски медицински кабинети.

Работното време на лабораторията също допринася за допълнителното удобство на пациентите. Екипът ни е на разположение всеки делничен ден от 7:30 сутринта до 17:30 следобед.

Годините опит ни помогнаха да създадем манипулационни клонове на лабораторията в общините Гърмен, Сатовча и Хаджидимово, за да сме по-близо до пациентите в другите населени места.

Модерна техника

В Медико-Диагностична Лаборатория ПРО-ЛАБ разбираме какво е значението на медицинските изследвания. За да гарантираме надеждността на всички тестове, които провеждаме, лабораторията ни е оборудвана с модерна медицинска техника.

Използвайки високо технологична апаратура, ние не само осигуряваме точност на резултатите, но и разнообразие от медицински изследвания, отговарящи на нуждите на пациентите.

Медико-диагностична лаборатория ПРО-ЛАБ разполага с:
 • Имуноанализатор
 • Модерни лабораторни центрофуги
 • Имунологичен анализатор
 • Автоматичен глюкоанализатор
 • Уринен анализатор
 • Биохимичен анализатор
 • Съвременни хематологични анализатори
 • Автоматичен Йон-селективен анализатор.

Изследвания в Гоце Делчев

ПРО-ЛАБ покрива над 80% от целия лабораторен сегмент. Това ни отвежда на доминантно място сред лабораториите в Гоце Делчев и региона. Основните изследвания, които пациентите могат да направят при нашите лаборанти са:

 • Хематологични изследвания
 • Кръвосъсирване и Фибрионолиза
 • Изследвания на Електролити
 • Изследвания на субтати и ензими
 • Клинико-химични изследвания
 • Изследвания на ревматоидни фактори
 • Хранителна непоносимост
 • Изследвания на туморни маркери
 • Хормонални изследвания, вкл. тестове на репродуктивни хормони
 • Изследвания на витамини
 • Вирусология
 • Изследвания на урина
 • COVID-19.

Освен това, в предлагаме на пациентите си разнообразни специализирани диагностични пакети с изследвания.
Всяка лаборатория в Гоце Делчев може да предлага огромен асортимент от клинични изследвания. Това, което отличава ПРО-ЛАБ от всички останали, е фактът, че изследванията ни се извършват в лабораторията, т.е. на територията на гр. Гоце Делчев.

Точни и бързи резултати

Провеждайки всички лабораторни тестове в границите на лаборатория, ние гарантираме абсолютна точност на резултатите. Обикновено при транспортиране на пробите до други населени места, съществува риск от нарушаване на същността. Следователно често могат да се получат неправилни измерванията или се налага да чакаме няколко дни, за да ги получим.

Пациентите, провели изследване в Медико-диагностична лаборатория ПРО-ЛАБ получават своите резултати в рамките на същия ден. Те могат да бъдат спокойни в безопасността на пробата,  истинността и надеждността на измерванията.

ПРО-ЛАБ се грижи допълнително за удобството на пациентите, предлагайки възможност за онлайн проверка на резултатите. 

Гарантирана безопасност

Транспортът на взетата проба е изключително важен, за да се гарантира запазването ѝ и получаването на надеждни резултати. Провеждайки изследванията на място в лабораторията в Гоце Делчев, елиминираме необходимостта от превоз и гарантираме безопасност на пробата.

Екипът на лабораторията осигурява стерилната среда в манипулационните. Нашите специалисти провеждат изследванията с голямо внимание и отговорност, предлагайки персонална грижа за всеки пациент.

След приключване на процедурата лаборантите осигуряват пълната безопасност на пробата при съхранение и дават инструкции на пациентите за последващите грижи.

Достъпност

Лабораторията ПРО-ЛАБ притежава специализирана манипулационна, пригодена към нуждите на трудноподвижни хора, осигурявайки отлично ниво на достъпност. Кабинетът ни е оборудван с всички необходими компоненти за провеждането на сигурно, безопасно и надеждно изследване.

ПРО-ЛАБ работи с Национална здравноосигурителна каза – НЗОК, за да осигури оптимална медицинска оценка на всеки пациент. Лабораторията ни участва и в Национална система за клинични лаборатории – НСВОК.

В Медико-диагностична Лаборатория ПРО-ЛАБ разбираме значението на медицинските изследвания и с гордост може да заявим, че нашите лаборатории съчетават модерна техника, екип с висока експертиза и ангажираност към здравето и благополучието на пациентите.

В заключение, избирайки ПРО-ЛАБ, Вие се доверявате на дългогодишният опит и специализация на нашите лекари. За да оправдаем Вашето доверие, ние винаги се стремим към професионално отношение, абсолютна точност на резултатите, бързина, безопасност и комфорт.