Нов хематологичен анализатор в ПРО-ЛАБ
Медико-Диагностична Лаборатория „ПРО-ЛАБ“ притежава нов уред за хематологичен анализ –  Mindray BC-760. 

30 параметровият 5- DIFF Хематологичен анализатор служи за точно и изчерпателно изследване на кръвта, като комбинира в себе си Пълна Кръвна Картина (ПКК), Скорост на Утаяване на Еритроцити (СУЕ) и Диференциална Кръвна Картина (ДКК).

Технология, която надминава очакванията:

Mindray модел BC-760 е създаден благодарение на флуоресцентна технология, която позволява надеждно преброяване и диференциране, дори на необичани проби. Иновативният метод на диагностика на анализатора позволява:
  • По-надеждна клетъчна диференциация;
  • По-точни измервания на проби с ниска стойност;
  • По-подробни алармени съобщения за аномалии.
Хематологичният анализатор BC-760 има интегриран автоматичен СУЕ модул, чрез който може да се генерират резултати от ПКК и СУЕ в един общ тест, в рамките само на 1,5 минути.

Интеграцията на СУЕ позволява не само по-бързото получаване на резултати, но и по-точното измерване на показателите. Надеждността на изследването е подсигурена от автоматизацията на процеса, която помага за предпазване на пробата от замърсяване и повреждане.

Отлично представяне и надеждност

Изчерпателният хематологичен анализ е препоръчително изследване за всички пациенти. От особено значение е:
  • при хора, страдащи от анемия и левкимия;
  • при жени с хормонални проблеми;
  • при тийнейджъри.
Mindray има отлично представяне и надеждност. Благодарение на иновативната си технология, BC-760 работи изрядно при проследяване на качеството, повторяемостта, скоростта и безопасността на изследването.

Комбинираният метод на анализ СУЕ и ПКК, прави хематологичния анализатор съвместим с различни видове кръвни проби – капилярна кръв, периферна кръв, предварително разредена кръв и телесна течност.
Хематологичният анализатор Mindray BC-760 е следващата стъпка в хематологичната диагностика и профилактика. Комбинираната иновативна технология с интегриран СУЕ позволява по-бързото и надеждно изследване на различни състояния и пациенти.